Diari H2O

Air Untuk Manusia, Air Oleh Manusia

We Are Sidang Blog BASiS

Wujud sejak 2016 atas bimbingan Encik Zefry Hanif atau mesra dikenali sebagai Cikgu Jep. Tujuannya adalah untuk menyertai pertandingan “My Pengguna” yang bertemakan “Air Untuk Manusia, Air Oleh Manusia”. Bagi memberikan kesedaran kepada rakyat tentang betapa pentingnya air apatah lagi mendepani krisis baru-baru ini iaitu El Nino. Diharap akan memberikan impak yang positif kepada masyarakat Malaysia.

Copyright © 2016 Diari H2O. Powered by Blogger.

Posts

Comments

Pasukan kami

Blog Journalis

Hubungi Kami

Jom Sertai Kami

Portfolio

    Posted by: Sidang Blog BASiS Posted date: 03:13:00 / comment : 0



    Asalamualaikom,pembaca setia DiariH2O,pagi tadi saya study sejarah study Tamadun Yunani.Pastu saya make research tempat ni kat inernet.Wow,kota Greece ni just like a lost world.Tamadun Yunani yang telah sekian lama runtuh masih boleh dilihat peninggalannya di Athens,Greece.Untuk pengetahuna semua,saya dulu merupakan seorang gamers,saya pernah pergi ke negara Athens di dalam game tu,and konsep dia pada masa tu saya ingatkan konsep dia kristianiti,rupanya tak.Dia berkonsepkan politeisme.Ok jom kita tengok tempat-tempat yang menarik di Greece yang berkaitan dengan air.Let's go!

    1.Santhorini(Thira)





    Image result for santorini greece at night

    2.Mykonos



    3.Ios Island,Greece





    4.Syros Island,Greece
    Image result for syros greece

    Image result for syros greece


    5.Naxos Island.Greece






    6.Skopelos Island,Greece



    Image result for skopelos greece


    Terima Kasih kerana sudi membaca dan terus menyokong kami.Cadangkan tempat menarik yang anda nak kami researchkan.Jadikan kami DiariH2O sebagai BlogPenggunaTerbaik2016 anda. :)

    icon allbkg

    Tagged with:

    Next
    Newer Post
    Previous
    Older Post

    No comments:

    Leave a Reply

Komentar

Respon Pembaca